Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / BELSAN binişlik kartlardan vurgun yapıyor

BELSAN binişlik kartlardan vurgun yapıyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Yeni yılda vatandaşları yaptığı zamla şaşkına uğratan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELSAN A.Ş otobüslerdeki iki binişlik kartlarla adeta vurgun yapıyor.

Geçtiğimiz gün yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşayan Şanlıurfalılar sabah uyandıklarında bir şokla karşılaştı. Öyle ki ulaşımı bütün şehirlerin gerisinde kalan ve her gün kazalara neden olan BELSAN A.Ş ulaşım ücretlerine zam yaptı. Zamma tepki gösteren Urfalılar, “BELSAN önce kaliteyi düzeltsin, sonra zam yapar” dedi.

 O ARADAKİ PARALAR NEREYE GİDİYOR?

Yapılan zamanlar sadece ulaşım ücretleriyle de sınırlı kalmadı. Urfa Kart’ı olmayan vatandaşların otobüse binmek için aldığı iki binişlik kartlara da bir liralık zam yapıldı. Öyle ki daha önce 4 liradan yolculara satılan kartlara 1 liralık yapıldı ve 5 liradan satılmaya başladı. Normal şartlarda iki defa otobüse binmek isteyen bir yolcunun 3,5 lira ödemesi gerekiyor. Ancak iki binişlik kartlarda BELSAN A.Ş 5 lira alıyor ve aradaki bir buçuk liranın nereye gittiği ise bilinmiyor. Öte yandan günde bütün kentte 500 tane kart satıldığı düşüldüğünde 750 lira gibi uçuk bir ücret çıkıyor. Bu durumda birçok vatandaş tarafından vurgun olarak nitelendirildi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan