Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Ekinci, TOKİ yetkilileriyle bir araya geldi

Ekinci, TOKİ yetkilileriyle bir araya geldi

( ŞANLIURFA – RHA ) Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında TOKİ yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda kentsel dönüşüm çalışmaları için fikir alışverişinde bulunuldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kentsel dönüşüm için TOKİ Yetkilileri ile bir araya geldi. Ankara’ya giden Ekinci, projenin detayları ile ilgili yetkililere sunum yaptı. Onikiler Mahallesinde Eyyübiye Belediyesi tarafından 5 hektarlık alanda yapılacak olan kentsel dönüşümde eğitim alanı, yeşil alan, ibadethane, sosyal ve kültürel tesisler, sağlık alanı gibi bir çok alan bulundurulması hedefleniyor.

 EKİNCİ: SAĞLIKLI BİR KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN TÜM AYRINTILAR DÜŞÜNÜLÜYOR

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaptığı açıklamada,”12’ler Mah. Kentsel Dönüşüm Projesi Sunumu için TOKİ’ deyiz. Sağlıklı bir kentsel dönüşüm için tüm ayrıntılar düşünülüyor.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan