Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kaymakam Dereci İstişare Ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Kaymakam Dereci İstişare Ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Viranşehir İlçe Emniyet Lokalinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın ev sahipliğinde “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Sayın Doç. Dr. Halil Özşavlı, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ali Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ragıp Yıldırım, kurum amir ve müdürleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri katıldı.
Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ali Tekin ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci’nin yaptığı açılış konuşmalarının ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Viranşehir ile ilgili her türlü konuyu konuşmak ve değerlendirmek için bir araya geldiklerini beliren Sayın Özşavlı, herkesin söz alarak fikir ve önerilerini paylaşabileceğini kaydetti. Protokol heyetinin konuşmalarının ardından toplantıya katılanlar söz alarak görüş ve önerilerini, sorun ve taleplerini paylaştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan