Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karşıyaka’yı bir Banahane bir de TFF yaktı

Karşıyaka’yı bir Banahane bir de TFF yaktı

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka’yı hem Şanlıurfaspor’un eski oyuncu Banahane hem de Türkiye Futbol Federasyonu yaktı.

BİRÇOK TAKIM CEZA ALDI

TFF, Balıkesirspor Baltok, Bucaspor, Karşıyaka ve Manisaspor’un yanı sıra, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Kocaeli Birlikspor ve Mersin İdmanyurdu kulüplerine de 3’er puan tenzili cezası verdi. Kurul, lisans alamayan toplam 8 kulübe puan silme cezası keserken kriterleri yerine getiremediği için Federasyon’dan ek süre talep eden Karşıyaka’nın yanı sıra Bucaspor, Balıkesirspor ve Manisaspor da ceza alan takımlar oldu.

LİGE EKSİ PUANDA DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz günlerde eski futbolcularından Banahene’ye ile arasında alacak sorunu çıkan Karşıyaka’ya da TFF son sözünü söyledi. Eski Urfasporlu Banahane’ye 56 bin 500 euro alacağını ödemediği için FIFA’nın da 3 puan silme cezası alan Karşıyaka’nın diğer işlemleri de zamanında yerine getirmediği için aldığı ceza 6 puana ulaştı.

BİR DÖNEM YOLU ŞANLIURFASPOR İLE DE KESİŞMİŞTİ

2’nci Lig Beyaz Grup’ta 4 puan toplayan Kaf-Kaf, cezalar tabloya yansıtıldığında eksi 2 puanla son sıraya gerileyecek ve ligin kalan haftalarında eksi puanla mücadele edecek. Banahene bir dönem Şanlıurfaspor forması giymiş ve taraftarın en sevdiği ve de unutamadığı futbolcular arasında yerini almıştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan