Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 97 yaşındaki kadının ölüm kalım mücadelesi

97 yaşındaki kadının ölüm kalım mücadelesi

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bakıma muhtaç Kudret Yılmaz (97) yetkililerden kendisine yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

Suruç’ta ölüm kalım savaşı veren 97 yaşındaki Kudret Yılmaz, hayırsever ve yetkililerden yardım bekliyor. Yatalak ve felçli olan Yılmaz, bugüne kadar kimliği çıkarılmamış. Kocası vefat eden Yılmaz’ın ne çocuğu ne de yakını bulunuyor. Vefat eden eşinin de, kendi evlerini devlete hibe ettiği iddia edildi.

ASPİM: GEREKENLER YAPILACAK

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, kimliği dahi olmasa bile muhtaçlara yönelik yardım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bilici, gerekenlerin yapılacağını söyledi.

AÇLIKTAN ÖLEBİLİR !

Komşusu Mustafa Yusuf Arslan,susuzluk ve açlıktan ölebileceğine dikkat çekti, yetkililere çağrıda bulundu.

VEKİL YILDIZ DA EL ATTI

Şanlıurfa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, gerekenlerin yapılması ile ilgile ilçe kaymakamlığına gerekli talimatları verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan