Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Başsavcı Kuş, çalışmalarının mükafatını mı aldı ?

Başsavcı Kuş, çalışmalarının mükafatını mı aldı ?

Bursa Başsavcılığına atanan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, veda programlarını sürdürüyor. Başsavcı Kuş’un Bursa’ya gitmesi yapılan kulis çalışmaları ve partiyle yakın ilişkinin etkili olduğu iddia edildi.

VALİ KÜÇÜK’TE DE AYNISI OLMUŞTU

 Şanlıurfa’da iyi kulis çalışmaları yapan memurlar ve bürokratlar mükafatlarını almaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde Eski Şanlıurfa Valisi ve şu aşamada Bursa Valisi olan İzzettin Küçük, Şanlıurfaspor, siyasi kulis çalışmalarının mükafatını almıştı. Vali Küçük, daha sonra çalışmalarının karşılığı neticesinde Bursa’ya atanamıştı.

Başsavcı Uğurhan Kuş, veda konuşmasında şu ifadele yer verdi; “Peygamberlerin ve evliyaların ayak izlerinin bulunduğu bu kadim şehirde görev yapmak, benim için güzel bir deneyimden öte, ebediyete kadar sürecek dostlukların bir başlangıcıdır. Şanlıurfalılarla olan gönül bağımız, birlikteliğimiz, bir ayrılık yaşanmasına imkan vermeyecektir. Gönül yolculuğumuz inşallah sonsuza dek sürecektir. Bir tarihten bir tarihe, Peygamberler diyarından, Hüdavendigar olan Bursa’ya giderken Şanlıurfalılar; bizim zihnimizde, yüreğimizde, kalbi iyilik için çarpan, misafirperverlik ve vatan sevgisinde birbirleriyle yarışan insanlar olarak yer tutacaktır. Bizim için Şanlıurfa; yüreğimizde sevgi, merhamet ve insan sevgisinin yazmasıdır. 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında bir kez daha gördük ki, Şanlıurfalılar; Milli Birliğimizin, kardeşliğimizin teminatıdır.”

 URFALI BÜROKRATIN MÜKAFAT YERİ BURSA MI?

 Bürokrasi de Şanlıurfa ile Bursa arasında siyasi bir bağın yanında duygusal bir bağda oluşmuş oldu. Öyle ki Şanlıurfa’da çalışmalarını güzel yürüten her bürokratın atama yeri Bursa oluyor. Öyle ki hatırlanacağı üzere son iki validen önceki Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük o kadar güzel çalışmıştı ki halkın gönlünde taht kurmuştu. Mükafata olarak da Bursa’ya atandı. Aynı olayı bu sefer de Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’ta gördük. Başsavcı Kuş’ta başarılı çalışmalarının karşılığı olarak Bursa’ya atananlardan oldu. Önceki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’in de Bursalı olması Şanlıurfa ile Bursa arasındaki atama ve siyasi bağın başlangıcı olarak kabul ediliyor.

 SIRA İL MÜFTÜSÜ İHSAN AÇIK’TA MI?

 Yaklaşık 5 yıldır Şanlıurfa İl Müftülüğü’nde görev yapan İhsan Açık da kulis çalışmalarını hiç aksatmıyor. Her program ve ziyaretten eksik kalmayan Açık’ın kulis çalışmalarını sürdürdüğü gelen iddialar arasında. Müftü Açık’ın, ne zaman güzel bir yere gideceği merakla bekleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan