Anasayfa / TÜM HABERLER / Harran Üniversitesi Tüp Bebek’te Dünya Ortalamasını Yakaladı

Harran Üniversitesi Tüp Bebek’te Dünya Ortalamasını Yakaladı

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başarı Oranında Dünya Ortalamasını Yakaladı.

Açıldığı günden itibaren akademik uzman kadrosu ile halkımıza hizmet veren Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tüp BebekMerkezi başarı oranlarını öngörülen dünya standartlarına çıkararak büyük bir başarı sağladı.

2017 yılında hizmet vermeye başlayan tüp bebek merkezinde, Ovülasyon indüksiyonu (yumurtlama tedavisi), suni döllenme, klasik tüp bebek (IVF), mikroenjeksiyon (intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu / ICSI) ve diğer mikro manipülasyon yöntemleri (assistedhatching, defragmantasyon, blastomere biyopsisi) ile testis biyopsisi gibi tanı ve tedavi yöntemleri, laparoskopik ve histeroskopik cerrahi girişimler uygulanıyor. Bu işlemler, özel ameliyathane şartlarında yapılırken ayrıca merkezde,androloji ve embriyoloji laboratuvarı bulunuyor.

Tüp bebek hizmetinin tam donanımlı bir hastanede sunulması, çiftlere birçok yönden avantaj sağlamaktadır. Bu avantajların başında hastaların, hastanenin tüm alt yapı imkanlarından faydalanabilmesi gelmektedir. Tüp bebek uygulamasının tam donanımlı bir hastane ortamında gerçekleştirilmesi, hastanedeki tüm bölümlerin işbirliği halinde çalışılması açısından da önemlidir.Merkezin sorumlu doktoru Doç.Dr. M.Erdal Sak yeni açılan tüp bebek merkezlerinde genellikle bu başarılı oranı erken aşamada yakalamanınzor olduğunu belirterek; Merkezimiz akademik uzman kadrosu ve ekip çalışması ile bu başarıyı erken yakalamıştır. Her geçen gün teknolojik alt yapısını güncelleyen merkezimiz yeni teknik donanımlarla halkımıza ileri düzey hizmet verir duruma gelmiştir dedi.

Doç.Dr.Sak, ayrıca; Tüp bebek tedavisi ile gebelik elde etmenin yolunun modern uygulamalardan geçtiğini belirterek, bebek sahibi olmak isteyen çiftler için daha kaliteli embriyo gelişimi ve transfer için en doğru embriyonun seçilmesini sağlayan embriyoskop uygulamasının da, artık merkezimizde yapılacak olduğunu bildirdi. Tüp bebek yöntemi ve yardımcı üreme tekniklerinin gelişmesinden sonra, bu yöntemlerle oluşturulan embriyolarda daha gebelik elde edilmeden genetik açıdan inceleme mümkün olmuştur. Merkezimizde anlaşmalı laboratuvarlar ile bu işlemde gerçekleşmekte, yakında genetik tanı işlemi hastanemiz bünyesindeki laboratuvarlarda yapılacaktır dedi.Merkezimizde yine ileri düzeyde laparoskopik ve histeroskopik girişimler gerçekleşmekte, tüp bebek öncesi gerektiği durumlarda kadınların kabusu olabilen endometriozis, myom gibi tüm sıkıntılı durumlara laparoskopik olarak müdahele edilmektedir.

Halkımıza ve bölge insanımıza üst düzey hizmet vermeyi hedef edinen tüp bebek merkezimiz. Akademik kadrosuyla, üst düzey alt yapısıyla, dünya standartlarını yakalamış başarı oranlarıyla kendisini her geçen gün geliştirmektedir. Alışılagelmiş büyükşehirde tedavi görme süreci artık yıkılmış kendi bulunduğumuz şehirde ileri düzeyde bu hizmetler başarılı bir şekilde halkımıza verilmektedir. Tüm halkımızı merkezimizi görmeye ve tanımaya davet ediyoruz.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan