Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Partili Karacan Urfa’daki STK’larla Bir Araya Geldi

AK Partili Karacan Urfa’daki STK’larla Bir Araya Geldi

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Şanlıurfa’da sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin sorunlarını ve taleplerini en hızlı bir şekilde sonuçlandırmak için Ak Parti olarak yeni bir sistem üzerinde çalıştıklarını ve bu sistemle sorunları daha hızlı bir şekilde çözmek için yeni sistem üzerinde çalıştıkları söyledi.

Partisinin sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiğini ifade eden Karacan, bunların beklenti ve önerilerini ciddiyetle takip ettiklerini dile getirdi.Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin sorunlarının çözümü için yeni bir sistemi hayata geçirmeyi planladıklarını bildiren Karacan, şunları kaydetti:

” 81 ilde sivil toplum ve hakla ilişkilerden sorumlu arkadaşlar, muhakkak sivil toplum kuruluşları ile kurumlar arasındaki irtibatı sağlamak zorundadır. İktidar partisiyiz, işleri uzatmadan çözmeliyiz. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin sorunlarını hızlı bir şekilde sonuçlandıran bir sistem getirme düşüncesindeyiz. Bugün il başkanımız ve hakla ilişkilerden sorumlu arkadaşımız ile bu konuda uzun uzun sohbet ettik. Her zaman şu tezi savunmuşumdur, yüz birliği, fikir birliği ve iş birliği. Birbirini görmeyen hiç karşılaşmayan insanlar fikir birliği yapamaz. Önce sivil toplum kuruluşları ile tanışacağız ve sonra fikir birliği yaparak sorunları hızlı bir şekilde çözeceğiz.”

Karacan, konuşmasının ardından sivil toplum kuruluşlar temsilcilerinin ve yöneticilerinin talep ve önerilerini dinledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan