Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor

Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri Çalışmalarıyla Göz Dolduruyor

( ŞANLIURFA – RHA) Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz Gençlik Merkezi, Yaz Kur’an kursu yıl sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gençlik merkezinde kuran öğrenen kursiyerler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.

Bu yıl içerisinde faaliyete giren ve bölgenin önemli gençlik merkezilerinden biri olarak gösterilen Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz Gençlik Merkezi, gerçekleştirdiği faaliyetlerle göz dolduruyor. Sadece gençlere yönelik değil 7’den 70’e bölge insanının tümüne hizmet veren Eyyübiye Belediyesi 15 Temmuz Gençlik Merkezi, yaz aylarındaki etkinlikleriyle vatandaşların beğenisini kazandı. Milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik yetişmesine vesile olup, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup, gençleri spora, sosyal ve kültürel etkinliklere yöneltmeyi amaçlayan Eyyübiye Belediyesi, bünyesindeki Gençlik Merkezleri ve Ak Evler Spor Salonları ile hedefine adım adım yaklaşıyor. Bu çerçevede okulların yaz tatiline girmesini fırsat bilen Eyyübiye Belediyesi, gençlere yönelik etkinlikleri ve kurslarıyla bölge gençliğine ev sahipliği yaptı. Gençlik Merkezlerinde çeşitli kurslar düzenleyen belediyenin en anlamlı kursu ise Kur’an- Kerim kursu oldu. Belediye bünyesindeki gençlik merkezlerinde Yaz Kur’an kursu programları büyük ilgi gördü. Yaklaşık 600 öğrencinin faydalandığı Yaz Kur’an kursunda kursiyerlere Kur’an eğitiminin yanı sıra ahlak eğitimi, görgü kuralları ve sportif faaliyetler de veriliyor. 15 Temmuz Gençlik Merkezinde Kur’an kursuna katılan öğrenciler ve aileleri için yıl sonu etkinliği de düzenlendi. Yıl sonu etkinliğine katılan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam  öğrenciler tarafından sahnelenen etkinliklerde duygusal anlar yaşadı. İstiklal marşı ile başlayıp, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, şiir dinletileri, semazen gösterileri ve tiyatral gösterilerle devam eden etkinlikte öğrencilerin sunumları salonu dolduranlar tarafından sık sık alkışlandı. Kur’an kursunda başarılı öğrencilere çeşitli hediyelerin de verildiği etkinlik, öğrencilerin toplu olarak verdikleri Rabia işaretli fotoğrafla sona erdi.

Etkinliğe katılan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, belediye olarak milli ve manevi değerlere haiz gençlik yetişmesi için çalıştıklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Sağlam,” Programların en güzeli olan Kur’an-ı Kerim programına hepiniz hoş geldiniz. Yapmış olduğumuz programların içinde gönlümüzün, yüreğimizin, aklımızın, kalbimizin mütmeyin olduğu, müsterih olduğu programların en güzeli; öğrencilerimizin Kur’an-ı Kerim’i anlamış olmaları, öğrenmiş olmaları ve bugün burada Kur’an-ı kerime girmiş olmalarına yönelik yaptığımız programlardır. Allaha çok şükür bugün belediye olarak imkanlarımız çok. Başkanımız Mehmet Ekinci’nin özellikle üzerinde durduğu gençliktir. Şu anda bütün Ak Evler Spor Salonları ve Gençlik Merkezlerinin tamamında yaklaşık 6000 öğrencimiz var. Bunların içinde kız ve erkek öğrencilerimiz olmak üzere hepsinde manevi değerler eğitimi verilmekte. Çocukların topluma iyi birer birey olarak yetişmesi için elimizden geleni sarf etmekteyiz. “ dedi.

Gençlik Merkezlerindeki etkinliklere katılan kursiyerler de kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan