Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa’da sıcak havalar düşecek mi? Meteorolojiden açıklama var

Şanlıurfa’da sıcak havalar düşecek mi? Meteorolojiden açıklama var

( ŞANLIURFA – RHA ) Sıcak havaların etkili olduğu kentlerin başında gelen Şanlıurfa’da, sıcak havaların etkisinde. Hava sıcakları düşüp düşmeyeceğine yönelik Meteoroloji il Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Meteoroloji İl Müdürü Necati Kızıler,”Hava sıcaklıklarının düşeceğini tahmin ediyoruz. Yağış beklemiyoruz.”dedi.

 Meteoroloji İl Müdürü Kızıler, 1 Ağustos’ta göreve başladığında havaların daha sıcak olduğunu ve bugünlerde Şanlıurfa’da hava sıcaklıklarında düşmelerin olduğunu ifade etti. Kızıler, Ağustos ayında hava sıcaklıkları 44.8 ila 45 derece arasında ölçüldüğünü  söyledi.

HAVA SICAKLIKLARININ DÜŞECEĞİNİ TAHMİN EDİYORUZ

Hava sıcaklıklarının en fazla 39 derece olacağını söyleyen Kızıler, şu ifadelere yer verdi;”Bizim hava tahminlerimiz genellikle 5 gündür. Ancak tutarlılık oranı en yüksek olan ilk 3 gündür. Önümüzdeki Salı gününe kadar Şanlıurfa, açık az bulutlu olacak. Sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 26 ile 29 arası, en yüksek ise 36 ile 39 derece olacak. Hava sıcaklıklarının düşeceğini tahmin ediyoruz. Yağış beklemiyoruz. Ancak bazı ilçelerimizde (Hilvan, Bozova) kısa geçişli yağışlar olabilir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan