Anasayfa / TÜM HABERLER / Başarılı Emniyet Müdürü Merkeze Alındı

Başarılı Emniyet Müdürü Merkeze Alındı

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-İçişleri Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre bir dönem Şanlıurfa’da FETÖ/PDY ile mücadelede başarılı çalışmalara imza atan Sakarya Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı Merkeze alInırken,yerine Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya Atandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü olduğu dönemde FETÖ/PDY ile mücadelede başarılı çalışmaları ile takdir toplayan Eyüp Pınamrbaşı Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne getirilmişti.Başarılı Müdür Pınarbaşı resmi gazetede yayımlanan Ağustos ayı kararnamaesiyle merkeze alındı.Kararnameye göre Sakarya İl Emniyet Müdür Pınarbaşı merkeze Başmüfettiş olarak atandı.

EMNİYET MÜDÜRÜ PINARBAŞI FETÖ’CÜLERİN HEDEFİNDEYDİ

Başarılı bir görev yürüten Emniyet Müdürü Pınarbaşı, ekibi ile birlikte FETÖ’nün Şanlıurfa yapılanmasını çökertirken,FETÖ’cü polislerin plaka tanıma sistemini devredışı bırakarak Ceylanpınar2da şehit edilen 2 polisin katillerinin yakalanmasını zora soktuklarını ve patlamalarla hükümeti zora sokmak için çalışan FETÖ/PDY yapılanması içerisinde bulunan çeteyi çökertmişti.Emniyet Müdürü Pınarbaşı bu nedenle Fetullahçı terör örgütünün hedefindeydi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan