Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Güntekin, 6. Olağan kongrede aday olmayacak

Güntekin, 6. Olağan kongrede aday olmayacak

( ŞANLIURFA – RHA ) Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, 6. Olağan kongrede aday olmayacağı açıkladı.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, aday olmayacağını açıkladı.

Güntekin, şunları kaydetti:”2002 yılında beri mensubu olduğum Ak Partime 10 mart 2014 tarihinden bu yana 3.5 yıldır yürüttüğümüz ilçe başkanlığı görevinde bu emanete bir zarar gelmemesi düşüncesi ve düsturu ile hareket edip yapılan tüm hizmetlerin takipçisi olduk ve bundan sonra da elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. 30 Mart 2014 yerel seçim 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri, 15 Temmuz darbe girişimi ve 16 Nisan halk oylaması gibi zor süreçleri teşkilatımız ile birlikte göğüsledik.

İlçemiz 2014 yerel seçimlerden hemen sonrasında Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Ak Parti Belediyesi’ni kazandığımızdan hemen sonra ;

1.Yakın akrabamın giyim mağazası yakıldı. Kardeşimin özel oto ve resmi kurumlarda çalıştırılmak üzere servis arabaları yakılıp kullanılmaz hale geldi.

  1. yine akrabalarıma ait sitenin market ve 35 dairenin camları kırılıp ve dış cephesine zarar verildi

3. Kendi evime yaklaşık 150 HDP sempatizanı tarafından saldırıya uğradım,evimin camları,kapısı ve kendime ait yazıhanem kullanılamaz hale geldi.

4. Yönetim kurulu üyelerimiz tehdit aldılar evleri işaretlendi.

Rabbime binlerce şükür ediyorum uzun soluklu mücadelemizin bu sürecinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gurur ile taşımaya çalıştım. Neticede tüm bu görevler birer nöbettir. Günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inanıyorum Bu kutlu davanın küçük zerresi olarak Mazlumların tek umudu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ‘ın yolunda her zaman bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim. Makamlar için değil, gelecek nesillerimize Büyük ve Güçlü Türkiye’nin inşası için her zaman ömrümüzü ve zamanımızı vakfedeceğiz.Davamızda görev değişikliği olsa da ,Gönlümüzde dava aşkımız son nefesime kadar devam edecektir. Bu vesileyle 3 Temmuz’da başlayan yeni bir kongre sürecinde Ben 6.Olağan kongresinde tekrar aday #olmayacağımı belirtiyor bugüne kadar bana destek olan ve yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla…”

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan