Anasayfa / TÜM HABERLER / Seyyar Telefoncularla Hamallar Birbirine Girdi:2 Yaralı

Seyyar Telefoncularla Hamallar Birbirine Girdi:2 Yaralı

Şanlıurfa’da Japon pasajı ve Kapaklı pasajı arasındaki sokakta seyyar cep telefon satıcıları ile hamallar arasında taşlı sopalı kavgada 2 kişi yaralandı. 1 Kişi başına aldığı taş darbe ile yaralandı.
Polislerin olay yerine gelmesi nedeniyle satıcılar arasındaki kavga yatıştırılırken olaya karışanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Vatandaş pasajda rahat alışveriş yapamıyor

Esnaflar ruha haber ajansına yaptığı açıklamada, “Kapaklı pasajı ile Japon pasajı arasında her gün kavgalar oluyor.Gün yok ki kavga olması. Millet ailesiyle pasajlara gelip rahat alışveriş yapamıyor. İşte bugün de halk arasında ayakçı diye tabir edilen seyyar cep telefonu satıcıları ile hamallar arasında büyük bir kavga oldu. Bu tür kavgalar nedeniyle vatandaşlar aileleri ve çocukları ile rahat alış veriş yapamıyor.Valilik ve Emniyet burada mutlaka gerekli tedbirleri almalı.Güvenli bir şekilde vatandaşlar alış verişlerini yapmalıdır”dedi.


ESNAF AYAKÜSTÜ TELEFON SATICILARINI İSTEMİzYOR

Esnaf:”Yetkililere sesleniyoruz bu aralarda ayak üstü cep telefoncuları ve hamalları istemiyoruz. Bu olaya sessiz kalmamak lazım illa burada birilerinin ölmesi mi gerekir? Emniyeti ve polisi göreve davet ediyoruz.” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan