Anasayfa / TÜM HABERLER / Engellilerden ‘Farkındalık’Etkinliği
Engellilerden 'Farkındalık'Etkinliği
Engellilerden 'Farkındalık'Etkinliği

Engellilerden ‘Farkındalık’Etkinliği

(Ruha Haber Ajansı)-3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri bir dizi etkinlik düzenledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla öğrenciler tarafından süslenen arabalarla engelliler şehir içinde konvoy halinde gezintiye çıkarıldı. Daha sonra şehir merkezi ve belediye parkında öğrenciler ellerinde pankartlarla yürüyüş düzenledi.

Engellilerden 'Farkındalık'Etkinliği
Engellilerden ‘Farkındalık’Etkinliği

Yapılan yürüyüş vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri engellilere yönelik toplumsal farkındalığın artması amacıyla onlara broşürler dağıttı. Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hasan Basri Etli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün bir kutlama günü değil farkındalık günü olduğunu belirtti. Müdür Etli, yaptığı açıklamada, Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırlanan etkinlikleri farkındalık oluşturmak için yaptıklarını belirtti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün kutlama değil ’Farkındalık Günü’ olduğunu belirten Etli, “Engelli kardeşlerimizin çektiği sıkıntıları biraz olsun anlayabileceğimiz gündür. Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi olarak onlara rahat bir hayat sunabilmek için birçok çalışma yapıyoruz. Bu çalışmaların yanında vatandaşımızın da bize destek olması gerekiyor. Bunun içindir ki bugün farkındalık günüdür. Farkındalığın arttığı engelsiz yarınlara destek için engellilerimizin her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle tüm engellilerimizin Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan