Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Büyükşehir binası şehir dışına taşınacak

Büyükşehir binası şehir dışına taşınacak

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, önceki gün düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye binasının şehir dışına taşınacağının sinyallerini verdi.

Büyükşehir Belediye binası için kentte halen tartışmalar sürüyor. Kimisi binanın merkezi bir yerde olması gerektiğini savunurken, kimisi ise ŞUTİM civarının daha uygun olacağını söylüyor. Birkaç ay önce Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bina yerinin vatandaşa sorulacağını söylemişti.

“BANA GÖRE ŞEHRİN UNSURLARI DIŞARIYA ÇIKMALIDIR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi önceki gün Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada belediye binası ile ilgili açıklama yapan Çiftçi, “”Kent Konseyimiz bir çalışma yapıyor. Bunu halka açacağız ama önce bunların mülkiyetlerini bitirmemiz lazım. Konseyimizin de fikrini alacağız. Bir anket çalışması yapabiliriz. Kendi babamıza bina yapacak halimiz yok, millete yapıyoruz.  En az 2-3 alternatif yer var. Doğru yere yapmamız gerekiyor. Şehri açmamız gerekiyor. Şehri sıkıştırmayla bir yere varamayız. Hepsini çarşıya yığdırırsanız çarşının trafiğini yönetemezsiniz. Bana göre şehrin unsurları dışarıya çıkmalıdır” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan