Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Doğukent’e 6 Bin M2’lik Modern Park

Doğukent’e 6 Bin M2’lik Modern Park

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesinde yapımına başladığı 6 bin m2’lik modern park hem bölgeye nefes aldıracak hem de estetik açıdan değer katacak.

Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Karaköprü Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına özellikle yeşil alan yapımını önemseyen Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Doğukent Mahallesi’nde vatandaşların ihtiyacını karşılayacak 6 bin metrekarelik park yapımını sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli hızla büyüyen ve gelişen Karaköprü için çalıştıklarını ifade ederek, ilçedeki yeşil alan oranını artırmak ve vatandaşların zaman geçirebilecekleri parkların sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Her yıl yüzde 20 oranında ilçenin nüfus anlamında büyüdüğünün altını çizen Başkan Baydilli, “Bu büyüme oranıyla birlikte bizde projeler üretiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap vermeye çalışıyoruz. Hızla büyüyüp gelişen Doğukent mahallemizde yaptığımız gezilerde yeşil alan eksikliğini gördük. Ekiplerimizle yaptığımız yeşil alan projesiyle birlikte mahallemize modern bir park kazandırıyoruz” dedi.

Başkan Baydilli şöyle devam etti: “Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alanı olan ilçesi konumundayız. Ekiplerimiz, her yıl bir önceki yılın iki katı oranında yeşil alanı ilçemize kazandırıyor. Bu yıl yaşam parkımız hariç yaklaşık 100 bin m2’lik alanı yeşil alana çevirdik. İnşallah 2018 yılında yeşil alanımızı daha da artırırız” Doğukent Mahallesinde büyük bir eksikliği giderecek olan 6 bin m2’lik modern parkta; yaz-kış yeşil ağaçlar, Spor alanları, 1000 m2 kuru havuz, Su oyunları, Çocuk oyun alanları, Botanik Peyzaj, koşu pisti, oturma bankları ve kamelyalar bulunuyor. Bu parkımızla Doğukent mahallemizdeki vatandaşlar güzel bir parka sahip olacaklar.”

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçe ekipleri ilçenin her mahallesinde yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan