Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfalı bürokrata Bakanlık’ta önemli görev

Urfalı bürokrata Bakanlık’ta önemli görev

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na Ahmet Eşref Fakıbaba’nın getirilmesinden sonra kurumda önemli atamalar yapılmaya başlandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya belediye başkanlığı döneminde bile en yakın isimlerinden biri olan Emin İzol, bakanlıkta önemli bir göreve getirildi. Şanlıurfalı bürokrat Emin İzol, Toprak Reform Genel Müdürlüğü’nde daire başkanı olarak atandı.

Uzun zamandan bu yana Ankara’da bulunan İzol’un ise bugün hemen göreve başlaması bekleniyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

2 Yorumlar

  1. Zaten memlekette adam kalmamıştı. Tarım ve hayvancılık üzerine mastır yapmış onca insan varken niye bu kişiler. Kanada kabinesi az bakın öyle birşeyler yapmaya çalışın. Ülkemizde liyakat sistemi gelmedikçe bir adım ilerleyemez.

    • Nazif sönmez

      Ne mastırından bahsediyorsun sen mahir
      Fakibabanin belediye başkanlığı döneminde en guvendigi 3 4 kişiden biri emin izol güven lazim güven o güvende emin izoldur bunu böyle bilesin bilmeden konuşma rüşvet yemiyor hak yemiyor diyemi başka kişi mı yoktu diyorsun işine bak sen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan