Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ali Tandoğan ayrılık sinyali verdi

Ali Tandoğan ayrılık sinyali verdi

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan maçtan sonra yaptığı açıklamayla ayrılık sinyali verdi.

Yedek kulübesinden yoksun ve 14 kişi Nazilli Belediyespor deplasmanına giden ve zar zor iyi bir sonuç aşan Şanlıurfaspor’da kötü günler yaşanıyor. Transfer sezonunun bitimine 2 gün kala halen tahtanın açılmaması teknik direktör Ali Tandoğan’ın sabrını taşırdı.

“BİZ DE BU İŞTE YOKUZ”

Futbolcuların paralarını alamadıklarını ileri süren Tandoğan, “Bu çocuklar 5 maçtır prim alamıyorlar. Bizler inanılmaz fedakarlık ve emek veriyoruz. Ş.Urfaspor camiası bu süreçten itibaren eğer bize sahip çıkmazsa biz de bu işte yokuz” diyerek ayrılık sinyali verdi.

“YEDEK KULÜBESİNDE HAMLE YAPABİLECEĞİM FUTBOLCUM YOKTU”

Başarılı teknik adam “Transfer yasağımızı açamadığımız için 14 futbolcuyla buraya geldik. Yedek kulübesinde hamle yapabileceğim futbolcum yoktu. Oyuncularım golü yiyene kadar kötü bir performans sergilediler. Ancak golü yedikten sonra oyun hakimiyeti bize geçti ve farkı kaçıran taraf olduk” diyerek karşılaşmayı değerlendirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan