Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / TYB Şanlıurfa’da bayrak değişimi

TYB Şanlıurfa’da bayrak değişimi

(Ruha Haber Ajansı) TYB(Türkiye Yazarlar Birliği) Şanlıurfa Şube Başkanlığı’nın yeni başkanı belli oldu. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç’ın yerine Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi’nin başkanlığına Eğitimci Mehmet Sarmış getirildi.

Sarmış, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Arkadaşlarımın uygun görmesi üzerine TYB(Türkiye Yazarlar Birliği) Şanlıurfa Şube başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Yıllardır bu görevi özveri ile sürdüren önceki başkanımız(bundan sonra Onursal Başkanımız) Cuma Ağaç ve yönetim kuruluna, bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Yeni dönemde başta yönetim kurulu ve TYB üyeleri olmak üzere ilgili herkesin desteği ile güzel hizmetlere vesile olmak isteriz. Kitabın, okumanın, yazmanın merkezinde olduğu çeşitli ve nitelikli programlarla ilimizin, ülkemizin, dünyamızın kültürüne, sanatına, medeniyetine katkıda bulunmayı düşünüyoruz. Bu konulara meraklı, ilgili, istekli arkadaşları aramızda görmek bizi ziyadesiyle memnun eder. Resmi ve sivil ilgili bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak niyetindeyiz. Onların desteğini yanımızda görmenin, bizleri daha güzel çalışmalar yapmak için motive edeceği şüphesizdir.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan