Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / CHP’li İnce: Şanlıurfa onu ilgilendirmiyor

CHP’li İnce: Şanlıurfa onu ilgilendirmiyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Cumhuriyet Halk Partisi, 36. Kurultayını bugün gerçekleştiriyor. Genel başkanlık için mevcut başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce yarışıyor.

‘ŞANLIURFA, ONU İLGİLENDİRMİYOR’

Ankara Spor Salonu’ndaki kurultayda söz alan Muharrem İnce, elini taşın altına koymayanlara yönelik ağır eleştirilerde bulundu. İnce, Cumhuriyet Halk Partisi’nde tuzu kuru olanların bulunduğuna dikkat çekerek,”CHP’de tuzu kuru olanlar da Çankaya, Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli buraları aldı mı onlara yetiyor. Nevşehir onu ilgilendirmiyor, Erzurum onu ilgilendirmiyor, Şanlıurfa onu ilgilendirmiyor.” dedi.

‘BEN DURUMDAN MEMNUN DEĞİLİM’

“Mutlu azınlıklar sığınmışlar 5 tane belediyeye onların oldu mu yetiyor. Şanlıurfa ne olacak? Kastamonu ne olacak? Nevşehir ne olacak? Rize ne olacak? Soran, arayan yok. O CHP içindeki mutlu azınlıklar da aynı AKP gibi durumdan memnun.”diyen İnce, şöyle konuştu:”Ben durumdan memnun değilim, onun için itaat etmiyorum. Bu partide, partinin durumundan memnun olan ve itaat edenler var. Bir de memnun olmayıp itiraz edenler var. Ben memnun değilim ve itiraz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Delegelerin oy kullanma kullanma işlemi bittikten sayım işlemi gerçekleştirilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan