Anasayfa / TÜM HABERLER / Taşımayacaksanız vaatte bulunmayın bari!

Taşımayacaksanız vaatte bulunmayın bari!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Taşınması yılan hikâyesinin de ötesine geçen Oto Galericiler Sitesi için çaresiz bekleyiş halen sürüyor. Geçen yıl taşınmasına kesin gözüyle bakılan Oto Galericiler Sitesi’nin durumu anlaşılan başka bahara kaldı.

Kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için kooperatife ait işlemleri üstlenen Büyükşehir Belediyesi, halen siteyi taşımadı. Hatırlanacağı üzere Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi Paşabağı Mevkisi’nde bulunan ve şehrin trafiğini adeta allak bullak eden Oto Galericiler Sitesi’nin 2016 yılının Aralık ayında taşınacağını söylemişti. Ancak aradan geçen 2 yıla rağmen halen ne bit taşınma durumu oldu ne de taşınma ile ilgili somut bir adım atıldı.

Taşınma olayından anlaşılan o ki Nihat Çiftçi’nin verdiği söz yine havada kaldı. Yine Büyükşehir Belediyesi Oto Galericiler Sitesi’nin 2018 yılının Haziran ayıda taşınacağı yönünde benzer bir açıklama yapmıştı. Ancak daha önce söz verilen ve tutulmayan vaatler göz önünde bulundurulduğunda vatandaşlar bu açıklamayı da samimi bulmadı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan