Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / ŞUTSO, GULFOOD Gıda Fuarı’na İş Gezisi Gerçekleştirecek

ŞUTSO, GULFOOD Gıda Fuarı’na İş Gezisi Gerçekleştirecek

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Üyeleri, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen Gulfood Gıda Fuarına, fuar ziyareti ve iş gezisi organizasyonu gerçekleştirecek.

Yaklaşık 4 bin 500 uluslararası firmanın katılımcı olarak temsil edileceği, 20 binden fazla markalı ürünün sergileneceği GULFOOD Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarına yönelik düzenlenen iş gezisine, Kayyum Heyeti Üyeleri Hasan Fehmi Hayırlı, Mehmet Emin Bayaslan ve Meclis Başkanı Mustafa Taş’ın da aralarında bulunduğu 30 Meclis Üyesi katılacak. Gıda sektörüne yönelik organize edilen dünyanın en önemli fuarlarından biri olan ve bu yıl 18 – 22 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara 110 ülkeden 4 bin 500 firmanın stant bazında katılması ve yaklaşık 100 bin ziyaretçinin fuarı gezmesi bekleniyor.

Fuar ziyareti kapsamında ve program dâhilinde, Türk İş Konseyi Semineri’ne katılım, Türkiye Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan’a ve Dubai Ticari Ateşesi Hasan Önal’a ziyaretler de planlanıyor.  Ziyaretlerin konusu, gerçekleştirilebilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişi olacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan