Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü Okuma Evleri Öğrencilerin Uğrak Yeri Oldu

Karaköprü Okuma Evleri Öğrencilerin Uğrak Yeri Oldu

Açılışını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yaptığı Karaköprü Belediyesi Esentepe Okuma evi, ders çalışan ve kitap okuma alışkanlığı olan öğrencilerin uğrak mekânı haline geldi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren okuma evleri, sınavlara hazırlanan ve sessiz bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Esentepe Okuma evine gelen öğrenciler temiz ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulurken, bu hizmeti kendilerine sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Öğrenciler, gerek okul derslerine gerekse ÖSYM sınavlarına okuma evinde çalıştıklarını, sessiz bir ortamda derse daha iyi odaklandıklarını ifade ettiler.

Kütüphane görevlilerinin de kendilerine her türlü kolaylığı sağladığını dile getiren öğrenciler, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye de hem verilen hizmet hem de okuma evinin kapanma saatini 17.00’den 19.00’a aldığı için teşekkür ettiler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan