Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanından Viranşehir Kaymakamlığı’na ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanından Viranşehir Kaymakamlığı’na ziyaret

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve beraberindeki heyet Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Kaymakam Ömer Çimşit, Ak Parti Eski Milletvekili Abdulkerim Gök, Ekonomi Kulübü Şanlıurfa Başkanı Mehmet Ulutaş hazır bulundu.

Kaymakamlıktaki ziyaretin ardından heyet Viranşehir Belediyesi Kültür Merkezine geçti. Sayın Orhan, Viranşehir Belediyesinin desteğiyle Ticaret ve Ekonomi Kulübü tarafından Viranşehir Konferans Salonu’nda düzenlenen “Kardeşlik Akdimiz ve Kültürel Kodlarımızın Yeniden İnşası” konulu konferansa katıldı. Konferans’ta bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan Türkiye’deki devasa yatırımların 16 yıllık bir birikime borçlu olunduğunu vurgulayarak sosyal, kültürel, sağlık ve ekonomik alanda yapılan yatırımlara değindi.

Konferans’ta bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Sayın Abdulkerim Gök de konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konferansın sonunda bir konuşma yapan Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, Viranşehir’in tarihi bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, zengin bir coğrafyada kurulan Viranşehir’in bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığını kaydetti. Tarihte defalarca yıkıma uğrayan Viranşehir’in birlik ve beraberlikle tekrar tekrar inşa edildiğini belirtti. Viranşehir’in mevcut sorunlarının olduğunu ama bunların kardeşlik, ortak akıl ve güçle tek tek çözüleceğini belirten Sayın Çimşit, ilçemizi ziyaretin ötürü başta Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan olmak üzere beraberindeki heyete teşekkür etti.

Programın sonunda Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan ve Ak Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Sayın Abdulkerim Gök’e yöresel hediye takdim etti. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Gülşen Orhan, Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit ve beraberlerindeki heyet Ticaret ve Ekonomi Kulübü’nün Viranşehir Temsilciliğinin açılışını yaptı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan