Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Gözler ŞUTSO’daki Başkanlık Seçimlerine Çevrildi

Gözler ŞUTSO’daki Başkanlık Seçimlerine Çevrildi

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Geçtiğimiz pazar günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)’nun yeni dönem başkanı ve yönetimi Cuma günü belirlenecek.

Bilindiği üzere, Türkiye’deki 365 oda ve borsada geçen yılın Ekim ve Kasım aylarında tamamlanması beklenen seçimler, Bakanlar Kurulu kararıyla Nisan 2018’e ertelenmişti. Geçtiğimiz pazar günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi belirlenirken,80 meclis üyesinden oluşan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ŞUTSO Başkanlığı için Cuma günü hem başkan hemde 11 kişilik yeni yönetim seçimi yapılacak.

80 MECLİS ÜYESİ ARASINDAN 1 BAŞKAN VE 11 YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLECEK
Oda ve borsaların seçim tarihleri netleşmeye başlarken, kulislerde aday olması muhtemel isimler de konuşulmaya başladı.
Cuma günü yapılacak olan Ticaret Odası başkanlığı ve yönetime girecek olan isimler harıl harıl kulis çalışmalarına başladı.Seçim heyecanının başkan olmak ya da yeni yönetime girmek isteyenler şimdiden 80 kişilik meclis üyelerini markaja almaya başladı.

ADAYLAR ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

ŞUTSO’da yapılacak seçim için, İbrahim Halil Peltek, İbrahim Toru, Ahmet Oruç,Ali Eyyüpoğlu,şimdiden kulislerde konuşulan ve merak edilen isimler olarak dikkat çekerken adayların çalışmalarını hızlandırdığı ve başkanlık yarışının şimdiden kızışmaya başladığı bildirildi.Cuma günü 80 meclis üyesi tarafından yapılacak seçimlerde bu isimlerden birinin başkan olacağı öğrenildi.

ADAY SAYISI ARTABİLİR

ŞUTSO’da ilk olarak 4 ismin yapılacak seçimlerde başkan adayı olacağı öğrenilirken seçime sayılı günler kala yine sürpriz adayların çıkabileceği bildirildi. Başkanlık yarışında şu an 4 isim ŞUTSO’nun yeni başkanı olmak için üyelerin oyunu almak konusunda sıkı bir yarış içerisine girecek olurken özellikle Cuma günü yapılacak Başkanlık seçimleri yarışında sürpriz isimlerin çıkabileceği ve dengelerde sürpriz olabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan