Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Hem Yendiler Hem de Dövdüler

Hem Yendiler Hem de Dövdüler

Haliliye Belediyespor woyuncular rakip ve taraftar tarafından saldırıya uğradı.

Türkiye Basketbol 2. Liginde play- off elemelerinde mücadele eden Haliliye Belediye Spor, Edirne’de oynadığı son maçı kaybederek elenirken saha olayları maça damga vurdu.  Seride 1-1 eşitlikle son maça çıkan Haliliye Belediyespor, son saniyelerde yaptığı basit hatalar sonucunda 63-60’lık skorla yenildi. Bu galibiyetle Edirne temsilcisi bir üst tura çıkarken Haliliye Belediyespor takımı play-off’lardan elendi.

Yenilginin ötesinde maç sonrasında çıka saha olaylar basketbola gölge düşürdü. Şanlıurfa’da oynanan serinin 2. Maçında misafirperverliği ile öne çıkan Haliliye Belediyespor, aynı misafirperverliği göremedi. Maç sonrasında Edirne Belediyespor takımı oyuncular Şanlıurfa ekibine saldırıda bulunurken seyircilerinde sahaya girerek Haliliye Belediyespor oyuncuları ve teknik ekibe bozuk para ve pet şişe saldırısında bulundu. Haliliye Belediyespor oyuncuları ve teknik heyet polislerin yardımı ile sahadan çıkarıldı.

Yaşanan saldırı ile ilgili olarak Edirne Belediyespor takımı ve seyircilerinden şikayetçi olup olunmadığı noktasında Haliliye Belediyesinden herhangi bir açıklama şu ana kadar yapılmadı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan