Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Milletvekili Adaylığı için HRÜ’den Bir İstifa Daha

Milletvekili Adaylığı için HRÜ’den Bir İstifa Daha

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Seçim meydanları kızışıyor. Harran Üniversitesi’nden milletvekilligi aday adaylığı için bir istifa daha geldi.
Önümüzdeki seçimlerin gözde partilerinden olan saadet Partisi Şanlıurfa’da iktidar partisi ile aday adaylığı noktasında adeta yarışıyor. Her gün saadet Partisi’nden aday adaylığını açıklayanlar listesine bir tane de Harran Üniversitesi’nden geldi. Genç seçmenin yoğun ilgi gösterdiği Saadet Partisi ne Harran Üniversitesi genç girişimcilik kulübü başkanı Şeyhisa Koşdaş görevinden istifa ederek Saadet Partisi Şanlıurfa milletvekili aday adaylığını açıkladı. Harran Üniversitesi’nin öğrencilerinin, gençlerin adayıyım diyerek yola çıkan Koşdaş “ Gençler ülke meselelerinden, memleket sorunlarından ve siyasetten hep uzak tutulmuş ve yok sayılmıştır. Her daim gençliği önemseyen Saadet Partisi bizlere bu imkanı tanıyarak gençlere olan ilgisini bir kez daha göstermiş bulunuyor. Bizlerde gençlerimizin ve gençliğimizin Gür sesi olmak niyetiyle bu zorlu göreve talip olduk. Önümüzdeki seçimlerde Harran Üniversitesi gençleri olarak Saadet Partisi’ne tam destek vereceğiz inşallah. Bu zorlu yolda bize destek veren tüm öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum.”Şeklinde açıklamalarda bulunarak iddialı bir şekilde seçime hazırlandıklarını bildirdiler.

Aday adaylığını kalabalık bir öğrenci topluluğuyla açıklayan Şeyhisa Koşdaş’a Her Daim Üniversiteli Gençlerle Bir araya gelen Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı Halil İbrahim GEYLAN’da Destek Verdi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan