Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Rantlarını korumak için aday adayı oldular

Rantlarını korumak için aday adayı oldular

(Ruha Haber Ajansı – RHA ) 24 Haziran’da yapılacak erken seçimde aday adaylarını başvurularını sürdürüyor. Kimi adaylar siyasetse yer alarak halka hizmet etmeyi amaçlarken kimileri de var olan rantlarını korumak ve safını belli etmek için aday adaylık başvurusunda bulunuyor.

AMAÇ PROJELERİNİ KORUMAK …

Rantçılar her dönemde güçlünün yanında olmayı sürdürüyor. FETÖ’cülerin yanında cemaatçi Ak Particilerin yanında AKP’li görünmekten vazgeçmeyen rantçılar, seçim dönemlerini dört gözle bekler durur. Partilerin genel merkezleri ve il başkanlarına başvuran aday adayları, seçimden öte aldıkları projeleri korumak, vurgunları sürdürmek ve yakınlarını bir yere getirmek için 6 veya 3 bin liralık ücretler ödeyerek aday adayı oluyorlar.

BENDE SİZDENİM İMAJI VERİYORLAR  …

Geçtiğimiz günlerde Ruha Haber Ajansı’nın haber getirdiği “Şanlıurfa’da vurgun merkezlerinin diğer adı “Kadın STK’lar” adlı haber, aday adayı vurguncuların detaylarını ortaya koymaya yetiyor. Rabia işareti yapıp, iktidar partisi ve resmi kurumların etrafında dolaşarak proje almak için kılıktan kılığa giren rantçılar, bugünde partilerin kapısını çaldı. Aday adaylık başvurusu yaparak ‘Ben de sizdenim’ imajı vermeye çalışıyorlar.

1 MİLYON LİRAYA YAKIN VURGUN YAPAN KADIN STK’LAR VAR  …

Kurdukları formalite derneklerle, yaklaşık 11 derneği bulunan bir kadın STK ( Vurguncu)  Ak Parti İl Başkanlığına giderek başvuruda bulundu. Birçok kesim onun ne amaçla başvuru yaptığını bilmesine rağmen bir türlü parti yetkilileri ve yerel yönetimler bir türlü yanlarından uzaklaştıramadı.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan