Anasayfa / TÜM HABERLER / Eyyübiye’de Miting Gibi Aile Toplantısı

Eyyübiye’de Miting Gibi Aile Toplantısı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve bazı Milletvekili adaylarının da katılımI ile gecenin geç saatlerinde miting gibi bir aile toplantısına katıldılar.

Dur durak bilmiyor.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, dur durak bilmiyor. 24 Haziran’daki seçimler için partisine kadın seçmenlerden oy isteyen Başkan Güven, Bakan Fakıbaba, Milletvekili adayları ve teşkilat üyeleriyle çalışmalarını tam hız sürdürüyor.

Sokak sokak geziyor.

Başkan Güven’in göreve getirilmesiyle birlikte, AK Parti’de Kadın Kolları teşkilatı ivme kazandı. Başkan Güven, partisinin Şanlıurfa’da başarısı için ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak geziyor. Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Başkan Güven, çalışmalarının gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor.

Miting gibi aile toplantısı.

Başkan Güven, dün akşam da Bakan Fakıbaba ile birlikte miting gibi bir aile toplantısına katılarak kadın seçmenlerden partisine oy istedi. Eyyübiye’nin Muradiye mahallesine giden Başkan Güven; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba eşi Gül Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Gülender Açanal, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin eşi Filiz Cevheri ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye kadın seçmenlerden oy isteyen Başkan Güven, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Aile toplantısında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya da yoğun ilgi gösterildi. Fakıbaba, burada seçmenlere hitap etti. AK Parti hükümetlerinin hizmetlerini anlatarak 24 Haziran’da vatandaşlardan destek istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan