Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Haliliye Ak Partili Kadınlar harıl harıl Çalışıyor

Haliliye Ak Partili Kadınlar harıl harıl Çalışıyor

(Ruha Haber Ajansı RHA)-AK Parti Haliliye İlçe Kadın kolları Başkanı Gülistan Satış ve ekibi Zemzem Kolsuzoğlu ve Buket Demir ile birlikte harıl harıl çalışıyor.

Haliliye Ak Parti kadın kolları başkanı Gülistan Satış ve ekibi teşkilat Başkanı Zemzem Kolsuzoğlu Siyasi ve hukuk işleri başkanı Buket Demir, aktif olarak saha çalışmalarını yürütüyorlar.

Ruha Ajansa özel açıklamada bulunan başkan Satış;”Hedefimiz 24 Haziran’a kadar ilçemizde gidilmedik yer, Çalınmadık Kapı, Ziyaret edilmedik ev bırakmamaktır.Ak kadınlar olarak 24 Haziran’da bir önceki oylarımızı daha da artırarak gece gündüz çalışıyoruz.Kapı kapı ev ev ziyaretlerimiz oluyor. Vatandaşa 16 yılda Ak Parti’nin yaptıklarını anlatıyoruz. Gidilen evlerde parti politikalarımız ve halkımıza yapacağımız yeni hizmetleri konuşuyoruz. Çok olumlu geri tepkiler alıyoruz.Halkın özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye olan teveccühleri giderek artıyor.”

Başkan Satış,”Halkımız bizi bağrına bastı. Biz çok emin adımlarla ilerliyoruz sadece hedefimiz milletvekili çıkartmak değil, Sayın Cumhurbaşkanımızı da başkan yapmaktadır. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da seçimden büyük bir zaferle çıkacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan