Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / ŞİHADER Başkanı Dodanlı’dan,15 Temmuz Mesajı

ŞİHADER Başkanı Dodanlı’dan,15 Temmuz Mesajı

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazetecileri (ŞİHADER)Başkanı Ömer Dodanlı, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dodanlı mesajında, FETÖ/PDY Terör Örgütünün darbe girişimini bir kez daha lanetleyip şehit olan vatandaşlara da Allah’tan rahmet diledi.

Dodanlı nesajında;”Ülkenin kendisine emanet ettiği uçağı, tankı, topu, silah ve cephaneyi sinesinden çıktığı milletine yönelten hainlerin karşısına sarsılmaz iradeyle dikilen aziz milletimiz, Şanlı direnişimizin ikinci yıldönümünde,15 Temmuz hain darbe girişiminin ihanet çetesini bir kez daha lanetliyorum.

O gece sabaha kadar sokaklarda 15 Temmuz Demokrasi Meydanına sel olup akan Şanlı Şehrin Kahraman Evlatları, ecdadının düşman işgaline karşı koyduğu hürriyet aşkı ve mücadele ruhunun asla sönmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı vatanını ve milletini korumak için canınlarını ortaya koyan ve gösterdikleri kahramanlıklarla adlarını tarihe altın harflerle yazdıran şehitlerimizi rahmetle anıyorum, canlarını ortaya koyan şanlı gazilerimizi de minnetle anıyorum.”Dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan