Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Saadet Haliliye’de Bayrak Değişimi

Saadet Haliliye’de Bayrak Değişimi

Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Saadet Partisi Haliliye İlçesi Olağanüstü Kongre Kararı Alarak yeni bir seçime gidiyor. Yaklaşık bir yıl önce kongresini yapan ve ilçe başkanlığına getirilen Halil İbrahim Geylan Yapılacak Kongrede aday olmayacağını dile getirdi.

Şanlıurfa’nın en genç ilçe başkanı olarak bilinen ve yaptığı çalışmalarla Şanlıurfa gündemini belirleyen Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı Halil İbrahim GEYLAN yaptığı açıklamada Olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi. Geylan;” Saadet Partisi öyle sıradan bir parti değildir. Bir Davası , bir ideali olan , Yaşanabilir Türkiye Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulduğu, adaletin hakkaniyetin, hakça paylaşımın olduğu Adil Bir Düzenin kurulması çabasında olan Vatan ve ümmet sevdalısı kardeşlerimizin varolduğu bir partidir. Bu nedenle sorumluluğu oldukça yüksek olan bu görevimiz boşluk kaldırmamaktadır.Şahsi işlerimizin yoğunluğundan kaynaklı olarak teşkilatımızla yaptığımız istişareler neticesinde olağanüstü kongre yapma kararı aldık. “ şeklinde açıklamada bulundu.

Kongre 9 Eylül’de

Genç Başkan, Kongrenin 9 Eylül’de Halka Açık bir şekilde Heyecan ve coşku ile yapılacağını ve Tek Liste ile kongreye gidileceğini de bildirdi. Geylan;” Kongremiz Her zaman olduğu gibi heyecan ve coşkunun hakim olduğu bir şekilde yapılacak.Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek kongremizi Tek liste ve Tek Adayla gerçekleştireceğiz inşallah. Teşkilatımızla yapılan uzun istişareler sonucunda Haliliye İlçe Başkanlığına Mali Müşavir İbrahim CULFA ile Devam edeceğiz.” Dedi.

İbrahim CULFA Kimdir ?

Uzun yıllardır Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfında Görevler yapmış akabinde Saadet Partisi İl yönetiminde başarılı bir şekilde İl Başkan Yardımcılığı yaptı. Mali Müşavir Olan İbrahim CULFA aynı zamanda Yeşilay Şanlıurfa Kurucu Başkanlığı ve Halen Başkan Yardımcılığı da yapmaktadır.

Bayrağı Burca Dikeceğiz!!
Gençlere ve gençliğe önem veren Saadet Partisi Başarılı , Genç ve dinamik başkanla yola devam ediyor. Saadet Partisi Haliliye İlçesinin Yeni Başkanı İbrahim CULFA ise iddialı konuştu. Culfa;” Teşkilatımız bu zor ve meşakkatli görevi bize tebliğ ettiler. Bizim Davamızda görev istenmez görev verilir. Teşkilatımız bize bu şerefli göreve layık görmüşler bize de bayrağı en yükseğe taşımak düşer. İnşallah devraldığımız bayrağı burca dikeceğiz. Bunun da neticesini önümüzdeki Yerel Seçimlerdeki başarımızla çok güzel bir şekilde göreceğiz. Saadet Partisi Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Haliliye İlçesinde Efsane Milli Görüş Belediyeciliğini yeniden kuracaktır. Ben Bayrağı devreden Halil İbrahim GEYLAN Başkanıma Yaptığı Çalışmalardan Ötürü Teşekkür ediyorum. “ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan