Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Suruç’ta 25 Yıl Sonra Bir İlk

Suruç’ta 25 Yıl Sonra Bir İlk

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz, Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle yaş pasta keserek kutladı.

1-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan zabıta haftası dolaysıyla Suruç’ta bir ilk yaşandı. Zabıta haftasının kutlamalarının 192.yılı dolayısıyla Suruç belediye Başkan vekili  Tarık Açıkgöz belediyenin zabıta müdürlüğüne bağlı zabıta ekiplerini unutmadı ve 25 yıl sonra ilk defa Suruç ilçesinde zabıta haftası kutlandı.

 

kutlamalar kapsamında Suruç Belediye Başkan vekili Tarık Açıkgöz, başkan yardımcısı Mehmet han Özdemir İle birlikte 25 yıl sonra ilk kez bir ilke daha imza atarak zabıta müdürü İbrahim Yavuzer ve zabıta personelini makamında kabul ederek üzerinde ” zabıta haftası kutlu olsun ” yazılı pastayı kesti zabıta ekiplerini kutladı.

 

Başkan  vekili Açıkgöz yaptığı açıklamada “değerli zabıta ekiplerimiz yapmış olduğu çalışmalarınızı yakından takıp ediyorum. görevlerini büyük bir azim ve gayretle yaptığınızı görüyoruz. yaptığınız tüm çalışmalarda desteğimiz devam edecek. Bu nedenle sızlarım tebrik ediyor zabıta haftanızı kutluyorum dedi.

 

Zabıta müdürü İbrahim Yavuzer ise yaptığı konuşmada meslek hayatımın 25.yılında ilk defa zabıtalar günümüz kutlandı ve gerçekten Önemsendığımizi Sayın başkanımıza bu özel günümüzde bizleri unutmadığı için teşekkür ediyoruz diyerek personeli adına çiçek verdi.

 

Ziyaretin sonunda başkan açıkgöz, başkan yardımcısı Mehmet Han Özdemir ve zabıta ekipleri ile beraber 25 yıl sonra İlk kez gerçekleşen bu özel anı fotoğraf çekerek taçlandırdılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan