Anasayfa / TÜM HABERLER / Büyükelçi Önen, çalışmalarını sürdürüyor

Büyükelçi Önen, çalışmalarını sürdürüyor

Göreve başladığı 2017 yılı Aralık ayından beri durmaksızın çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Batur’u, Asya Pasifik Uzay İşbirliği Örgütü (APSCO) Genel Sekreteri Li Xinjun’i ve Türkiye Sinai Kalkınma Bankası (TSKB) Genel Müdür Yrd. Çiğdem İçel ve Finansal Kurumlardan Sorumlu Müdürü Meral Özçiçek’i Büyükelçilikte kabul ederek, yaptıkları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Büyükelçi Önen daha sonra; Sivil Havacılık Genel Müdür Yrd. Can Erel ile birlikte Çin Sivil Havacılık İdaresi (CAAC) Bakan Yrd. Wang Zhiqing’i ziyaret ederek Türkiye ve Çin arasında bu alandaki mevcut iş birliği hakkında fikir alışverişinde bulundular.

AIIB Yönetim Kurulu Üyesi Alper Batur, Pekin Büyükelçiliğimizde

Türkiye’nin de ortaklarından olduğu Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Batur’u Büyükelçilik konutunda kabul eden ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen,  yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Büyükelçi Önen ve Can Erel’den CAAC Bakan Yardımcısı Wang Zhiqing’i ziyaret

Büyükelçi Emin Önen ayrıca, Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Can Erel ile birlikte Çin Sivil Havacılık İdaresi (CAAC) Bakan Yardımcısı Wang Zhiqing’i ziyaret ederek Türkiye ve Çin arasında bu alandaki mevcut iş birliğinin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

APSCO Genel Sekreteri Li Xinjun’den Büyükelçi Önen’e ziyaret

Pekin Büyükelçimiz Emin Önen, Türkiye’nin de üyesi olduğu Asya Pasifik Uzay İşbirliği Örgütü (APSCO) Genel Sekreteri Li Xinjun’i Büyükelçilikte kabul etti. Büyükelçi Önen, Genel Sekreter Li Xinjun’den APSCO’nun Kasım’da düzenleyeceği üst düzey forumun hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TSKB’dan Çiğdem İçel ve Meral Özçiçek’ten Önen’e ziyaret

Büyükelçimiz A.Emin Önen, Türkiye Sinai Kalkınma Bankası (TSKB) Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem İçel ve Finansal Kurumlardan Sorumlu Müdürü Meral Özçiçek’i de Büyükelçilik konutunda kabul ederek Pekin’deki temasları hakkında bilgi aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan