Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Resul Yılmaz Siverek’te Ak Parti’nin Oyunu Mu Düşürdü?

Resul Yılmaz Siverek’te Ak Parti’nin Oyunu Mu Düşürdü?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde mevcut belediye başkanı Resul Yılmaz’ın Ak Parti’ye oy kaybettirdiği iddia edildi.

Geçtiğimiz haftalarda Siverek Belediyesi’nde istifalar furyası yaşanmıştı. Geçtiğimiz gün büyükşehir ve Siverek belediyesi meclis üyeliğinden istifa eden Celal Akıl neden istifa ettiğini açıkladı.

Ruha Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Akıl istifası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ AK PARTİMİZE ÇALIŞMAMASI VE OY KAYBETTİRMESİ”

Celal Akıl, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın Ak Parti’nin davasına saygı göstermediğini ve ak Parti’ye oy kaybettirdiğini iddia etti. Akıl, “Siverek İlçesi Mevcut belediye başkanının meclis üyelerinin verilen öneri ve tavsiyelerini dikkate almaması, şeffaf olmaması… 2014 yılı Genel ve yerel seçimleri sürecinde bizim seçmenlere verilen hizmet vaatlerini Mevcut Belediye başkanının dikkate almaması ve adil bir şekilde yapmaması… Mevcut belediye başkanının Ak davamıza, Kutlu davamıza saygı göstermeyip 24 Haziran genel seçimlerinde Ak Partimize çalışmaması ve oy kaybettirmesi… Bu sebeplerden dolayı mevcut belediye başkanı ile çalışmayacağımı, Kendi Aileme, dostlarım ve yakın çevrem ile yaptığım istişare sonucu gördüğüm lüzum üzere istifa ettim. Celal Akıl, Ak Parti’nin bir neferi ve hadimi olarak Genel Başkanımız ve Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde ve Ak Partimin yanında olacağım” dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan