Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Odun Pazarında Hareketlilik Başladı… Uzmanlar Uyarıyor

Odun Pazarında Hareketlilik Başladı… Uzmanlar Uyarıyor

Sonbahar aylarına girilmesiyle beraber Şanlıurfa’da soğuk hava yüzünü göstermeye başladı. Soba kullanımının yaygın olduğu Şanlıurfa’da odun kömür satışlarında artış yaşandı. Öte yandan uzmanlar baca temizliği konusunda uyarı yapıyor.
Şanlıurfa’da havaların soğumasıyla birlikte oduncu pazarında hareketlilik yaşanmaya başlandı. Odun pazarında bu şekilde bir yoğunluk olurken, evlerde de soba telaşı var. Sobalar kurulup, bacalar tüterken, uzmanlar baca temizliği konusunda uyarıyor. Geçen seneye oranla daha soğuk geçeceği tahmin edilen kış ayının tüm hazırlıkları yapılırken, odun kömürcüler de aynı şekilde hazırlıklarını tamamladı. Tüketicileri en çok ilgilendiren ise odun kömür fiyatları. Satıcılar, fiyatların normal olduğunu belirtirken, odunun kalitesine göre fiyatların değiştiğini söylüyor.
Uzmanlar ise, olası bir duman zehirlenmesinin meydana gelmemesi için bacaların mutlaka temizlenip onarılması gerektiğini belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan