Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Viranşehir Donanımlı Başkan Istiyor!

Viranşehir Donanımlı Başkan Istiyor!

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkanı olacak kişinin hangi partiden olursa olsun eğitimli ve donanımlı olmasını istiyor.

31 Mart yerel seçimleri için partiler aday adaylık için başvuru startını kısmi de olsa başlattı. AK Parti il ve ilçe aday adaylık sürecini başlattı. Aday adayları başvurularını yapmaya başladı.

Mevcut belediye başkanlarının başvuru yapmayacağı bildirilireken yeni başvurular ise devam ediyor.

Bu kapsamda Viranşehir ilçesinde kazan kaynıyor. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre Viranşehir ilçe halkı kayyum beldiyesinin çalışmalarından memnun olmadığı ileri sürülürken, yeni dönemde başkanlık koltuğuna oturacak olan ismin hangi partiden olursa olsun eğitimli deneyimli ve halka aynı mesafede duracak bir ismin seçilmesi gerektiği belirtiliyor.

Kaynaklar, ilçede aday olacak ismin ilçede dışında olup ilçeden aday gösterilmesi halinde halktan ciddi bir tepki çekeceğini belirterek, bunun sadece AK Parti için değil diğer partiler için de geçerli olduğunu savundu.

Öte yandan kulis bilgilerine yansıyan bilgilere göre aday adaylık başvursunda bulunan veya başvuru öncesi aday adaylığını açıklayan isminlerin karşılık bulmadığı belirtiliyor. Bu kapsamda öne çıkan iki partinin adaylık için halkın istediği profil için ciddi bir çalışma yürüttüğü bildirildi.

İlçede ciddi bir sınav verecek olan AK Parti ve HDP  yerel seçimlerde adaylık için isim belirmede zorlandığı gelen bilgiler arasında.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan