Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / GAP Arena’da E Temayül Başladı

GAP Arena’da E Temayül Başladı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Bugün tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da mahalli idareler seçimleri’ne yönelik temayül yoklaması başladı.

GAP Arena Spor Salonu’nda tüm Türkiye ile aynı anda başlayan Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik AK Parti E temayül yoklaması öncesinde temayül komisyon başkanı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun değerlendirmelerde bulundu.

Temayül komisyon başkanı AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, partisinin yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasının başladığını belirterek, “Türkiye genelinde 145 bin teşkilat mensubumuz 81 ilde oy kullanacak. İl ve ilçelerimizde ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları oylarını kullanacaklar ve sonuçlar 16.30 itibarıyla genel merkezimizde görülebilecek ve değerlendirmeye alınacak.” dedi.

GAP Arena Spor Salonu’na yoklamanın başlayacağı saat öncesinde gelen teşkilat mensupları kayıtlarını yaptırdıktan sonra kendileri için hazırlanan kabinde elektronik ortamda oylarını kullanmaya başladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan