Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükelçi Önen, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Büyükelçi Önen, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, İstanbul Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Büyükelçilik konutunda ağırladı.

Büyükelçi Emin Önen, ‘Kuşak ve Yol Gençlik Kampı’na katılmak için Pekin’de bulunan İstanbul Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Büyükelçilik konutunda kabul ederek, ziyaretleri hakkında bilgi aldı ve öğrencilere Türkiye ve Çin ilişkileri hakkında bilgiler aktardı.

 

Öğrencilerden Büyükelçi Önen’e Safranbolu ev maketi

“2.Kemer ve Yol: Gençlik Kampı ve Öğretmen Çalıştayı’’ için Çin’in başkenti Pekin’de bulunan İstanbul Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri; Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen tarafından büyükelçilikte ağırlandı. Öğrencilerimizden çalıştay hakkında bilgi alan, izlenimlerini paylaşan Büyükelçimiz Önen, Çin-Türkiye ilişkileri hakkında da bilgi verdi. Öğrencilerin takım arkadaşlarıyla birlikte sunumunu yaptıkları Safranbolu ev maketi Büyükelçimize hediye edildi.

 

Çamlıca Kız Anadolu İHL Öğrencileri Çin’de Türkiye’yi temsil etti

“Bugünün gençlerini, yarının liderlerini yetiştiriyoruz” sloganıyla yola çıkan İngilizce hazırlıklı Fen ve Sosyal Bilimler Projesi olan Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çin/Pekin’de 15-21 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen “2.Kemer ve Yol: Gençlik Kampı ve Öğretmen Çalıştayı”nda ülkemizi temsil etti.

 

Öğretmen ve Öğrencilerden Büyükelçi Önen’e teşekkür

İstanbul Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri; Sıla Eylül Gündüz, Mevanur Çabuk, Meryem Özdemir, Ece Çınar, Havva Gülsena Uysal ve onlara rehberlik eden İngilizce Koordinatörü Yunus Erdoğan ve Öğretmen Şeyma Ahsen Pirinçveren, Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’i, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

 

Çin’de Türkiye Turizm yılı kapanış galası 29 Kasım Perşembe günü

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, 2018 Çin’de Türkiye Turizm yılı kapanış galasının dünyaca ünlü tenorumuz Murat Karahann’ın solist olacağı Devlet Opera ve Balesi konseriyle 29 Kasım Perşembe 19.30’da Pekin Ulusal Gösteri Sanatları Merkezinde gerçekleşeceğini söyledi.

Limitli sayıdaki biletlerin, turkishconcert@ionicmedia.cn adresinden temin edilebileceği belirtildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan