Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfaspor Türkiye’nin en çok kazıklanan kulübü!

Şanlıurfaspor Türkiye’nin en çok kazıklanan kulübü!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şu sıralar Ali Tandoğan ile ikinci baharını yaşamak için kolları sıvayan Şanlıurfaspor, Türkiye’nin en çok kazıklanan kulübü konumunda.

Şanlıurfaspor yeniden anlaşmaya vardığı Ali Tandoğan ile 1.Lig’e çıkmanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz gün kendi evinde penaltı kaçıran ve Darı Gençlerbirliği ile berabere kalan Şanlıurfaspor’da adeta gelecekten ümit kesilmiş.

43 yıl sonra 2012 yılında çıktığı 1.Lig’de menajer ve yanlış yönetimler yüzünden halen borç batağında yüzen Şanlıurfaspor’da geleceğe dair bir umut kalmadı. Menajerlere ödenen paraların dudak uçuklattığı Urfaspor, yaptığı yanlış transferler ve yönetimler sonucunda kendi kuyusunu kendi kazmıştı.

Tekrardan 1.Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Sarı Yeşilliler’in kalan haftalarda 2012 yılında attığı adımları atmaması ve yanlış hamleleri yapmaması gerekiyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan