Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bu gençler okul sporlarında Dart il birinciliği elde etti

Bu gençler okul sporlarında Dart il birinciliği elde etti

Haliliye Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğünün Dart Kursu öğrencileri okul sporları Dart il birinciliği turnuvasına damga vurdu.

Haliliye Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü tarafından onaylanıp Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan gerekli imkanlarla Ahmet Yesevi Gençlik Merkezinde Dart Kursu gören kursiyerlerin arasından 2 okul takımı oluşturularak geçen hafta düzenlenen 2018-2019 Sezonu Şanlıurfa Okul Sporları Dart İl Birinciliği Turnuvasında Genç Erkekler’de yarışan öğrencilerimiz Urfa Anadolu Lisesi olarak İl Şampiyonu, Yıldız Erkekler de yarışan öğrencilerimiz ise Göbeklitepe Orta Okulu olarak İl 2.’si oldular. Dereceye giren kurs öğrencilerimizden 2 takımımızda Şanlıurfa İlini temsilen Şubat ayında yapılacak olan Bölge müsabakalarında yarışmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.

Bu vesile ile öncelikle Şanlıurfa da yeni olan Dart sporunda öğrencilerimizin adım adım güzel başarılara imza atmasına ve yükselmesine vesile olan Haliliye Halk Eğitim ve ASO Müdürlüğü’ne, Büyükşehir Belediyesi’ne, Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne, Karaköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve Şanlıurfa TBBDF İl Temsilciliğine sonsuz Teşekkürlerimizi sunarız…

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan