Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar 5 Yılda Büyük Bir Dönüşüm Yaşadı

Ceylanpınar 5 Yılda Büyük Bir Dönüşüm Yaşadı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın 2014’de görevi devralmasının ardından ilçenin alt yapı sorunları tek tek masaya yatırıldı.

İlçenin alt yapı eksikliklerini gidermek için hummalı bir çalışma başlatan Başkan Atilla, ilçeyi adeta bir şantiye alanına çevirdi. Son 5 yılda büyük bir dönüşüm yaşayan Ceylanpınar’da 59 km alt yapı kanalizasyon şebekesi hattı ile 58 km altyapı içme suyu şebeke hattı döşenirken ayrıca 62 adet yeni içme su kuyusu açıldı. Ayrıca ana içme suyu şebekesine bağlı 1300 metre kanser riski taşıyan asbestli borularda başkan Atilla’nın girişimleriyle ivedilikle değiştirildi.

Başkan Atilla, ilçenin alt yapı sorununu ortadan kaldırdıklarını belirterek daha kalıcı ve köklü çalışmalar için projeler üretmeye devam ettiklerini söyledi. Ceylanpınar’ın her zaman en iyisine layık olduğunu aktaran Atilla, “Ceylanpınar’ı Türkiye’nin sayılı ilçelerinden biri haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan