Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Kadınlardan Ev, Esnaf Ziyareti

AK Kadınlardan Ev, Esnaf Ziyareti

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri kapı kapı dolaşarak Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet kuş broşürlerini dağıtıyor. AK kadınlar, her gittikleri yerde 31 Mart Yerel Seçimler için AK Partiye ve Başkan adayımız Mehmet Kuş’a destek ve hayır dua talebinde bulunduklarını söyledi.

 

Her kapıyı çalarak destek istiyoruz

AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye ilçesine bağlı Dede Osman Mahallesi, Şeyh Maksut Mahalle, Eyyüpkent Mahalle, Hayati Harrani Mahalle, Selçuklu Mahalle ve 15 Temmuz Mahallelerinde her kapıyı çalarak AK Başkan adayı Mehmet Kuş’un selamlarını iletip, broşürlerini dağıtarak hayır dualarını ve desteklerini talepte bulunuyorlar.

 

Her hanede bir muhabbet buluyoruz

Çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, “Her hanede, her iş yerinde bir tebessüm, bir muhabbet buluyoruz, Gönüller bir araya gelince huzur bulur. Bizlerde her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızdan AK adayımıza dua ve destek istiyoruz. Zaten bütün gayretimiz Eyyübiye ilçemiz ve ilçemizde yaşayan insanlarımızın huzur ve refahı içindir” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan