Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Aksak’tan TİGEM’deki Özel Güvenlikçilere Destek Sözü

Aksak’tan TİGEM’deki Özel Güvenlikçilere Destek Sözü

Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde (TİGEM) 13 yıldır çalışan taşeron işçi statüsündeki 165 güvenlik görevlisi, maaşlarına uygulanan kesintilerden kaynaklı 13 yıldır net maaş ve kadro alamadıklarını AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök’e ilettiler.

Kadrosuz ve 2 vardiya şeklinde 8 saat çalıştırılan özel güvenlik görevlilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök devreye girdi.

‘Adaylık sürecinin başladığı günden beri sürekli ilçenin sorunlarıyla ilgilenip, onları çözüme kavuşturmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde (TİGEM) 13 yıldır zor şartlar altında çalışan taşeron işçi statüsündeki 165 özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın isteklerini, hukuki bir çerçevede ilgili yerlere iletip, konunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan