Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Baro’dan Göbeklitepe’nin Tanıtımına Katkı

Baro’dan Göbeklitepe’nin Tanıtımına Katkı

Baro Başkanı” Öncel Şanlıurfa İçin Sosyal Sorumluluğumuzun Farkındayız”
Şanlıurfa Baro Başkanlığı Göbeklitepe’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Şanlıurfa Hukuk Kliniği” konulu toplantı düzenliyor. Toplantıya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Baro Başkanının katılması bekleniliyor. Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel” Sosyal Sorumluluk bilinciyle Göbeklitepe’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıya bu toplantıyı düzenliyoruz” dedi.
Bahreyn’de düzenlenen 42’nci Dünya Mirası Komita Toplantısında Göbeklitepe’nin Dünya Kültürel Mirası listesine kabul edilmesinin ardından 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilesi ile çeşitli kurumlar tarafından Göbeklitepe’nin tanıtımına yönelik çalışma başlatıldı. BU kurumlardan biride Şanlıurfa Barosu oldu.
Sosyal Sorumluluk bilinciyle hareket eden Şanlıurfa Barosu Göbeklitepe’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla “ Şanlıurfa Hukuk Kliniği” konulu toplantı düzenliyor. Türkiye Barolar Birliği ile ortaklaşa düzenlenecek olan toplantı 15-16 Mart tarihleri arasında yapılacak. Toplantıya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Baro Başkanının katılacağı toplantı Baro sosyal tesislerinde yapılacak.
Şanlıurfa Baro Başkanı Avukat Abdullah Öncel Göbeklitepe ile ilgili Şanlıurfa Turizmine katkıda bulunmak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Baro Başkanı Öncel “ 2019 yılı Göbeklitepe yılı ilan edildi. Bizde Şanlıurfa Barosu olarak Türkiye Barolar Birliği nezninde Göbeklitepe’yi Türkiye Barolar Birliğine Baro Başkanlarına tanıtmak istedik. Şanlıurfa’nın tanıtımına yönelik Baro olarak Sosyal Sorumluluğumuzun olduğunun farkındayız. Ayrıca Mültecilere Adli Yardım konusunda hizmet vermek üzere Birleşmiş Milletler ve Türkiye Barolar Birliği nezninde Mültecilere ücretsiz avukatlık hizmeti sunma başlatıldı. Bizde Şanlıurfa Barosu olarak katıldık Baromuz bünyesinde Hukuk Kliniği kurduk.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan