Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Vekil Ecz. Z. Gülender Açanal Ceylanpınar’da

AK Vekil Ecz. Z. Gülender Açanal Ceylanpınar’da

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, son ana kadar sürdürdüğü seçim çalışmalarını Ceylanpınar ilçesinde devam ettirdi. AK Vekil Açanal, Ceylanpınarlıların desteğiyle Abdullah Aksak’ı Ceylanpınar Belediye Başkanı yapacaklarını söyledi.

 

Gençlere sahip çıkmak, biz seçilmişlerin boynunun borcudur

Seçmenlerden 5 yıllığına vekâlet aldığını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal “Cumhurbaşkanımızın izindeyiz, kapımız halkımıza her zaman açıktır ve açık olmaya da devam edecektir. Genç bir nüfusa sahibiz ve bunlar bize Allah’ın emanetidir. Bunların sağlığı, eğitimi ve istihdamı için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu görev, biz seçilmişlerin boynunun borcu ve görevidir. Sizlerin de desteğiyle Abdullah Aksak’ı Ceylanpınar’da Belediye Başkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Meclisin kapısını aşındıracağız

Yaklaşık 2 aylık seçim maratonunda dur durak demeden çalıştıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek “İlçede Türk, Kürt, Arap, Özbek milletleri yıllardır kardeşçe yaşıyor. Fakat bu kardeşliğin en büyük sorunlarından biri de işsizlik. Açanal’dan işsizliği bitirilmek adına taleplerimiz var. 31 Mart günü AK adayımız Abdullah Aksak’ı Ceylanpınar Belediye Başkanı yaptıktan sonra, Meclis’in kapısını aşındıracağız” dedi.

 

Bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar

Seçim çalışmaları boyunca Ceylanpınar’da kesinlikle kardeşlik duyguları içerisinde hareket ettiklerini ve bütün Ceylanpınar halkını kucakladıklarını belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Kendini ve haddini bilmezler sürekli iftira kampanyası başlatıp, sürgün ve işten çıkarılma gibi söylentileri ortaya atarak, bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Biz ilk günkü gibi sürekli mazlumların sesi olmaya çalıştık. Beyinden yoksun kişilerin iftiralarına boyun eğmeyeceğiz ve dim dik yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan