Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Haliliye Basketbol Takımı, Çeyrek Finale Yükseldi

Haliliye Basketbol Takımı, Çeyrek Finale Yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off ikinci maçında Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor’u 78- 59 mağlup eden Haliliye Belediyespor, play-off’da çeyrek finale yükseldi. Haliliye ekibi, verdiği aranın ardından çeyrek finalde karşılaşacağı Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor maçına hazırlanıyor.

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off ilk maçında rakibi Nazilli Belediyespor’u evinde 83- 59 mağlup ederek, deplasmana avantajlı giden Haliliye Belediyespor, 78- 59’luk galibiyetle seriyi 2-0’a getirdi ve çeyrek finale yükseldi. Kente dönen Haliliye Belediyespor, 5 maç üzerinden oynanacak ve seriyi 3’e getiren tarafından yarı finale yükseleceği son 8 için verdiği aranın ardından çalışmalara başladı. 16- 18 Nisan 2019 tarihlerinde Muğla temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor ile 2 maç yapacak olan Haliliye ekibi, 21 Nisan 2019’da serinin üçüncü maçını Şanlıurfa’da oynayacak.

 

Türkiye Basketbol 1. Ligine yükselecek takımların belirlediği play-off mücadelelerinde galibiyet parolasıyla maçlara hazırlanan Haliliye Belediyespor, çeyrek finali 3-0’lık seri ile geçmeyi hedefliyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ta, çeyrek finale yükselen Haliliye Belediyespor’un antrenör ve oyuncularını tebrik ederek, yarı final için sporculardan söz aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan