Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Yıldız, Koltuğunu Karalök’e Devretti

Başkan Yıldız, Koltuğunu Karalök’e Devretti

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını bir günlüğüne Asude Vera Karalök’ e devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında İl Başkanı Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını 1. Sınıf öğrencisi Asude Vera Karalök devretti. Karalök’ün yardımcıları ise yine aynı okuldan öğrenciler oldu. Temsili devir teslim törenine AK Parti Şanlıurfa İl teşkilatı da katıldı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında 1 günlüğüne il Başkanı olan Asude Vera Karalök “Büyüklerimizden tek istediğimiz dünyamızı temiz tutsunlar ve biz çocuklara iyi bir gelecek olsun” dedi
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında 1 günlüğüne başkan yardımcısı olan Abdurrahman Akçal; “6. Sınıfa gidiyorum 1 günlüğüne başkanım ilk yapacağım proje çocuklar için lunapark, temiz bir çevre olması için çalışma yapardım, geri dönüşüm kutularını yaygınlaştırırdım” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan