Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Rektör Çelik Eğitim Fuarını Ziyaret Etti

Rektör Çelik Eğitim Fuarını Ziyaret Etti

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, bu yıl ilk defa düzenlenen Şanlıurfa Eğitim Fuarını ziyaret etti.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve beraberinde heyet ile birlikte bu yıl ilk defa düzenlenen Şanlıurfa Eğitim Fuarını ziyaret ederek burada hem özel hem de devlet okulları tarafından kurulan stantları ziyaret ederek öğrencilerin hazırlamış oldukları projeleri inceledi.

Karaköprü Fuar merkezinde bu yıl ilk defa görücüye çıkan Şanlıurfa Eğitim Fuarını ziyaret eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak ile birlikte ziyaret ederek öğrencilerden bilgi aldılar.

Karaköprü Fuar Merkezinde kurulan ve aralarında Harran Üniversitesi başta olmak üzere çeşitli özel lise, kolej ve devlet liselerinin yanında Harran Üniversitesi Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve Harran Üniversitesi çocuk kampüsü çalışanları ve öğrenciler fuara büyük ilgi göstererek katıldılar.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Üniversitemizin standına vatandaşlarımızın yoğun ilgisi oldu. Teknik lise öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte yapmış olduğumuz görüşmede Harran Üniversitesi’ni çok merak ettiklerini ve Osmanbey Kampüs alanını ziyaret ederek gezmek istediklerini bildirdiler. Bizlerde üniversitemizin tanıtımı açısından çok yararlı olan bu geziye davet ederek bu fuarda vatandaşları üniversitemizin düzenleyeceği bahar şenliklerine davet ettik” dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve beraberindekiler ile birlikte daha sonra fuarda bulunan tüm stantları gezerek yapılan sunum ve projeler konusunda öğretmen ve öğrencilerden bilgiler aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan