Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / 21 Belediyeden “Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı”

21 Belediyeden “Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı”

Belediyeler arasındaki işbirliğini geliştirmek amacıyla 21 belediye tarafından Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı kuruldu. Ceylanpınar Belediyesi’nin de bulunduğu ağın ilk sekretaryasını ise İzmir Büyükşehir Belediyesi üstlendi.

Yerel yönetimler arasındaki iletişim ve işbirliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar kapsamında Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Yerelleşmesi’ konulu eğitim programı düzenlendi. İki gün süren program kapsamındaki sunumlarda Sürdürebilir Kentsel Gelişim Protokolü’ne imza atan 21 belediyeye yönelik iyi örnekler masaya yatırıldı.

 

Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı kuruldu

Yapılan sunumlar ve atölye çalışmalarıyla tamamlanan eğitim programının ilk meyvesi ise “Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı” oldu. Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Protokolü’ne imza atan belediyelerin, iletişim, paylaşım ve iş birliğini içeren ve Türkiye’de alanında bir ilk olan “Sürdürülebilir Kentsel Gelişim Ağı”, katılımcıların ortak çağrısıyla kuruldu. Ceylanpınar Belediyesi’nin de katıldığı ortak çalışmanın ilk sekretaryasını İzmir Büyükşehir Belediyesi üstlendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan